Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Lütfen bilgisi olan birileri cevap verebilir mi ACİL bir şekilde
+1

Lütfen bilgisi olan birileri cevap verebilir mi ACİL bir şekilde

Biz babamla beraber Konya'da taksicilik yapıyoruz 1 hafta önce bir müşteri aldık yanında para olmadığını hesap numaramızı isteyip evden para gönderecekler gönderince size paranızı vereyim dedi bizde mecburen kabul ettik ve hesap numaramızı gönderdik daha sonra öğrendik çocuk birisini dolandırmış motor satıyorum diye o adamda bizi aradı savcılığa başvuru yapacam diyor biz daha önce para gönderen şahıs ile görüşmedik sadece müşteriden hakkımızı aldık ve bir daha görüşmedik yani ne motoru satıyorum diyenle nede motoru alıcam diyen şahısla bu konu hakkında görüşmedik sizce bir sorun çıkar mı ? Lütfen bilgisi olan birisi cevaplasın şimdiden teşekkürler.

3 yıl   murat-nazifsan   -  Diğer
1 0
5 yanıt - paylaş
+1

Abim benzer bir olay başımda var ve kanun diyorki kimseye hesap numarani paylaşma 800 TL gönderen kişiye ödemek zorunda kalicaksiniz. Sabıka yok ise hagb veriyor. Benim de benzer bir olay var başımda karakolda ifade verdim bekliyorum.

1 0
1 yorum -

Abi senin söylediğin doğru haklısında ama biz ekmeğimizin derdinde olduğumuz için göndermek zorunda kaldık Konya'da yaşıyoruz abi zaten işler çok durgun birde hak ettiğimiz kazancı aldık diye suçlu damgası mı yiyeceğiz cevap verdiğin için teşekkür ederim abi

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,