Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
AİLE VERGİSİ
0

AİLE VERGİSİ

Merhabalar,ailem resmi bir kurumda çalışıyor ve maaşılarından arta kalan parayı benim banka hesabıma gönderiyorlar.Üniversite öğrencisiyim,öğrencilik,okul masraflarım ve harcamam için,bir kısımınıda yatırım yaparak değerlendiriyorum,bu konuda bilgi sahibi olduğum için ksıacası ailemin parasını ben değerlendiriyorum kendi banka hesabımda.Ailem maaşından bana para gönderdiği için bir vergi ödememiz gerekir mi acaba?Sonuçta maaş vergilendirilimiş bir para ve bende evlatları olarak istedikleri kadar para verebilecekleri tek kişiyim ama yinede merak ediyorum.Bilginiz varsa öğrenmek isterim.

3+ yıl   Anonim160581394030   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Saçma saçma hezeyanlar. Yatırım yapacak bilginiz varsa bu sorunun da saçmalığını anlayacak bilginiz olmalı. Kim sizden neye dayanarak vergi kesecek ? Herhangi bir sıkıntı yok kafanızı bulandırmayın.

0 0
1 yorum -

Yaptığım yatırım,döviz-altın gibi banka bünyesinde bulunan araçlardır ve profesyonel olarak değil orta düzeyde bilgi sahibiyim.Araştırdığım kadarıyla bazı sitelerde aile çocuğa para gönderse bile senelik 2500 tl yi aşıyorsa ,%15 gibi bir vergi verilmesi gerekir gibi beyanlar okudum,gördüm lakin resmi bir dayanağı var mı kanun mu bilmediğim doğrusuna erişemediğim için sizlerden bilgi almak istedim.Cevabınız ve nezaketiiniz içinde çok teşekkür ederim.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,