Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Bir avukat hakimle konuşabilir mi
0

Bir avukat hakimle konuşabilir mi

Bir avukat girdiği duruşmanın hakimiyle konuşabilir mi ? Avukatım takıntı yaptığımı düşündüğü için herhalde " hakimle konuştum her iki tarafa da ceza vermeyi düşünüyor " dedi.Bu avukat, tanıdık aracılığıyla para vermediğim ama hiç bir işimi yapmayan biri,tavrı da herhalde bundan dolayı çok kötü.Böyle bir muhabbeti hakimle yapabilir mi,yoksa beni korkutmak için mi dedi ?

3 yıl   akdeniz00   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Avukat neden hakimle konuşamasın? Hakim avukatla aynı sıradan mezun olan sıra arkadaşıdır. Hakim avukattan üstün bir statüde değildir? Avukatı aşağılama hakimi yüceltme gibi bir safsataya girmeye gerek olmadığı açıktır. "Para Vermediğim hiçbir işimi yapmayan biri" demişsiniz. Ancak avukatı sürekli aradığınız mevcut durumu sorguladığınız açık. Hem parasını vermeyip hem de buraya bu şekilde yazı yazmanız beni çok rahatsız etti. Meslektaşımız hakkında ne dememizi bekliyorsunuz? Evet hakimle de konuşabilir. Hakimin avukattan üstün hiçbir statüsü bulunmamaktadır.

0 0
1 yorum -

Acikcasi ben avukatlara karşı bir şey demedim dediğiniz üzere hukuk okumuş birisiniz lütfen düzgün okuyun,sonuçta hakim karar veren yapıda,duruşma dışında konuşması,yanlılik belirtebilecegi için yasak vb. bir durum var mı veya etik değil midir diye sordum.İkinci olarak ben bu avukata en son 6-8 ay önce mesaj attım ama herhalde siz avukatlarda para almadan yapılan işlerde hiç duygu yok.Bir insan kafana takma kardeşim,hallolur da diyebilir.Cok takıntılı son,su bu gibi daha sert de konuşabilir.Ustelik bu avukat tanıdığım arkadaşı olduğu için ve saçma bir üslupla konuştuğu icin bunu belirttim.Parasiz yapmam dese hiç bir şey demem ama bu tavır ve hiç bir katkısının olmaması saçma

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,