Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Bir avukat hakimle konuşabilir mi
0

Bir avukat hakimle konuşabilir mi

Bir avukat girdiği duruşmanın hakimiyle konuşabilir mi ? Avukatım takıntı yaptığımı düşündüğü için herhalde " hakimle konuştum her iki tarafa da ceza vermeyi düşünüyor " dedi.Bu avukat, tanıdık aracılığıyla para vermediğim ama hiç bir işimi yapmayan biri,tavrı da herhalde bundan dolayı çok kötü.Böyle bir muhabbeti hakimle yapabilir mi,yoksa beni korkutmak için mi dedi ?

3 yıl   akdeniz00   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Avukat işi gereği zaten parasız yapmaz. Size parasız yapmam demesi mi gerekir. Aracı olan kişinin ısrarına dayanamış veya o kişinin vekaletini kaybetmemek için bir şey diyememiş. Hakim kişilere yol gösteremez. Görüşünü normal şartlarda açıklayamaz. Ancak uygulamada bu durumun aksi olabilmekte.

0 0
2 yorum -

Ayrıca siz şuan benim sorumu cevapliyorsunuz,normalde bu para karşılığı yapılan bir şey.Sizi hiç tanımıyorken bile böyle 1-2 cümleyle yardımcı oluyorken,gerçek hayatta arada tanıdık olan biri her halükarda 2-3 cümle yardımcı olabilir.Bu cümleleri yazmazdım ama siz çok farklı garip bir sekilde avukatlik duyarlılığı kastınız.Yine de her şey için teşekkürler

Beni başta yanlış anladınız galiba benim isteğim sondaki cumlenizi bir avukattan duymakti.Benim amacım avukatları alcaltmak değil lakin her işte kötü,kaba birileri olabilir.Yukarida da belirttiğim üzere 6-8 ay sonra bir kez aramış, toplamda 3 dklik telefon görüşmesi yapan bir insana bu tavırda konuşması saçma.Zaten avukatlık özellikle savunma yapmak için var,benim savunmam yapılmadı,hatta hiç bir katkısı olmadı.İdeal laflarda dedikleriniz kolay ama gerçek hayatta 1-2 şey danışmak için arada da tanıdık varsa,bu tavırlar saçma.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,