Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Yorumu yanlış yere yapma sonucu şikayet
0

Yorumu yanlış yere yapma sonucu şikayet

Geçmiş aylarda bir sitede ki habere yorum yapmışım habere olan öfkemle ağır yazmışım ama yorumu yanlışlıkla genel olarak değil kullanıcı adı altında yazmışım. Hali hazırda da şikayet edilmişim. Ama ne kendisini ne ailesini kasten hedef aldım tamamen teknoloji hatasıyla oluştu. Bilmeyerek ve istemeyerek oldu. Farkında bile değildim bilseydim yazar özür diler durumu açıklardım. Elimizdekiler dokunmatik telefonlar ve kazara aramalar ya da yanlış işlemler dikkat dağınıklığı nedeni ile yapılabiliyor. Bende gerçekten dikkatsizlik yüzünden bu durumu yaşadım. İfade vereceğim ama suçum yok. Sicilime işleme ya da hapise girme ihtimalim var mıdır. Yeni bir olay olduğu için avukata henüz gidemedim. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.

3 yıl   Anonim161165514688   -  Diğer
0 0
3 yanıt - paylaş
+1

Genel olarak derken?

1 0
2 yorum -

Mesela sizin bana cevap olarak yazdığınız yer gibi. Cevap yaz kısmına yazmıştım ama uygulama üzerinden telefonumdan yazdığım için de büyük ihtimal sayfada aşağıya inerken elimin değdiğini düşünüyorum. Ortada kasıtlı hiçbir şey yok. Kendimi nasıl anlatabilirim

Genelden kastım şu herkesin bireysel en başta olan yorum yaz yeri var ya oraya yazılmıştı eminim zira hanımefendi ile herhangi bir tartışmamız münakaşamız olmamıştı. Tanımıyorum da kendisini. Ama yorumum onda gözüküyormuş. Telefondan yorumu yazdığım içinde etiket halinde gönderinin ona gittiğine eminim. Yani ortada kasten bir hakaret yok ya da tartışma yoktu.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,