Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Televizyonda gösterilen üründen başka ürün göndermeleri
0

Televizyonda gösterilen üründen başka ürün göndermeleri

Merhabalar babam tv kanalından matkap siparişi vermiş. Olacakları biliyordum "baba alma uğraşıcan ondan sonra" dedim. Yine kendi bildiğini yapıp vermiş siparişi. Her neyse matkap geldi fakat tabii ki sahte ürün. Reklamda gösterilen matkap alman markası linsmann marka, gönderilen matkap çin malı assur. Aradık sipariş verdiğimiz numarayı doğal olarak tabii ki açmadılar :). Şikayetçiyiz verilen paranın geri iadesini istiyoruz ama parayı aldıktan sonra olayın kapanmasını da istemiyoruz. İstememe sebebi başkalarınında mağdur olmaması. Bu mağduriyetimizi ve şikayetimizi nasıl beyan edelim? Hangi yollara başvuralım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler

3 yıl   mehmetyagmur   -  Diğer
0 0
3 yanıt - paylaş
0

1. Prosedür olarak kargo geldiğinde kargoyu kargocunun yanında açıp üründe farklılık, kırıklık vb. hususlar için tutanak tutulması gerekiyor. Ürünün faturası varsa tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsiniz.
2. Ürün size geldiğinde 14 gün süre dolmadan satıcıya yazılı olarak cayma hakkınızı kullandığınızı 7 gün içinde paranın iade edilmesi gerektiğini bildirin. Satıcı paranızı iade etmez ise tüketici hakları hakem heyetine başvurun.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,