Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Queenzz güzellik merkezi hiç gitmediğim ve prosedür gereği imzalanan sözleşmeden ücret talep ediyor
0

Queenzz güzellik merkezi hiç gitmediğim ve prosedür gereği imzalanan sözleşmeden ücret talep ediyor

Gençler tarafından yoldan çevrilerek lazer için güzellik merkeziyle 2 dk da olsa görüşmem istendi.Görüştüm tam kesin gelemeyeceğimi akşam ailemle görüşüp haber vereceğimi söyledim.onlar da ön kayıt yapalım hukuki bi evrak olmadığını belirterek ısrarlar üzerine imza attım.50 tl kapora istendi öğrenci olduğumu ve akşam ailemle görüşüp haber vereceğimi söyledim.Ve o günden 74 gün sonra arandım kısaca ;okudum anladım yazdığım ve imza attığım belge olduğunu ve iptalinin olmadığını öyledirler.Belgenin yasal hükmü olmadığını sanıyordum.Hiçbir hizmet almadığım yere sadece prosedür gereği attığım imzanın başıma bu kadar sıkıntı açabilceğini düşünmemiştim. İnternetten araştırdığım kadarıyla icraya kadar ilerletebiliyolarmış. Böyle bir hakları var mı? Nereye nasıl şikayet edebilceğim hakkında bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

3 yıl   sellinnn5544   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Bir belgeyi konusu ne olursa olsun okumadan imzalamak yapılabilecek en büyük hukuki hatadır. İmza attığınız bir belgedeki dipnotlar dahil, tek tek her harfi, okuduğunuzdan emin olmanız gerekir.

İmza attığınız bir belgede artık “karşıdaki kişiye güvenmek” diye bir şey söz konusu değildir. Karşınızdaki kişi size güvenmeyerek belge tanzim edip imza attırdığına göre siz de kendi talepleriniz açısından aynı davranış içinde olmalı ve onun yükümlülükleri için de ondan imza almalısınız. daha doğrusu almalıydınız. tanığınız var mı bu olayda?

Ben de aynı şekilde yolda çevrildim. Yukarı çıktığımda bana da birebir aynı şekilde, aileme danışmam gerektiğini söylediğimde kayıt yapalım 1 hafta düşünüp haber verirsin dediler. Ben imzaladıktan sonra düşünmenin anlamı olmaz ki diye güldüm ve çıktım ama neredeyse döveceklerdi beni. Efendim sozun özü bu 1-2 kisinin değil çok kişinin başına gelmis sonradan internette araştırmıştım. Bunun cezası yok mu? Resmen hileyle imza alıyorlar ben ucuz atlattım ama çok kişi düştü bu tuzağa.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,