Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Esrar ticareti
0

Esrar ticareti

Merhaba, esim 13 ocak tarihinde tutklandi. Sebebi is yerlerinin cati katinda bir miktar esrar ve hassas terazi bi kac ip duzenegi bulunmus patronu esimi sikayet etmis eve baskin yaptilar uzerindede bir miktar cikti. Sorgusunda haberim yok is yeri herkesin girip bakacagi ulasacagi biyer bulunanlar ile alakam yok demis. Telefonunu vermek istememis fakat telefonunda bulunan kavanozun fotografi varmis bi arkadasiyla whatsapp konusmasinda mahsul var mi falan diye soran olmus oda yetisio filan demis bizede duser mi demis esimde bakariz falan demis ama sattigina dair bi belge yok soyledigine gore. Ara durusma yapildi tutuklulugu devam ediyor suan iddianame duzenlenip durusma yapilacakmis iddianamenin hazirlanmasi ne kadar suruyo hizlandirma sansimiz var mi ve ceza alir mi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim.

3 yıl   Anonim161565080371   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç eden kişi, 20 yıldan 30 yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,