Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İzinsiz kişisel bilgilerimin paylaşılması
0

İzinsiz kişisel bilgilerimin paylaşılması

twitterda kendi adım soyadım ile değil içinde unicorn geçen hoşuma giden bir kullanıcı adı ile kayıt oldum ve yüksek takipçim var anonim olarak kalmak istediğim için kendi adımı soyadımı hiç paylaşmadım ama eski arkadaşlarım beni tanıdı ve benden izinsiz herkese adımı soyadımı söylüyorlar ailem ile sorun teşkil edecek bir olay kendilerini uyardım ama hala gizli kalmasını istediğim adımı soyadımı takipçilerime yaymaya devam ediyorlar bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ? ağlıyorum ifşa olduğum için

3 yıl   yasmni   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Merhaba. Avukat değilim öncelikle belirteyim sadece amacım size yardımcı olabilmek adına konu hakkında bilgimi paylaşmaktır.
Bahsettiğiniz konu sizin kişisel bilgilerinizdir. Adınız soyadınız tc Numaranız kan grubunuz telefon numaranız vs aklınıza gelen herşey sizin kişisel verinizdir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hiç kimse sizin onayınız olmadan sizin kişisel verileriniz kullanamaz paylaşamaz. Eğer bahsettiğiniz konu dahilinde arkadaşlarınızın bu husuta bilgilerinizi yaydığını paylaştığını ıspat edebiliyorsanı savcılığa suç duyurusunda buulunabilirsiniz.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,