Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Mirastan kalan banka kredi borcu
0

Mirastan kalan banka kredi borcu

30.11.2019 tarihinde vefat eden babam ölmeden önce kredi çekmiş. Hastalığa bağlı öldüğü için sigorta borcu karşılamıyor ve banka şuan icra dosyayı açmış 25.02.2020 de miras reddi yapmıştık. Şuan e devlette dosya açık görünüyor. 30.03.2021 de açılmış ama elimize bi tebligat bi evrak gelmedi diğer kardeşlerime evrak geldi evrağa itirazlarını gerçekleştirdiler nasıl bi yol ilerlemeliyim . Acil dönüş alırsam sevinirim. teşekkürler

3 yıl   g-torun   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Merhaba. Öncelikle avukat değilim kardeşiminde böyle bir durumu oldu oyuzden bilgi paylaşımı yapmak isterim. Kardeşimin eşininde borçları vardı. Boşanma davası devam ederken eşi vefat etti. Kardeşimde reddi miras yaptı ve karar kesinleşti. Kesinleşen kararla birlikte eşinin borçlu olduğu icra dairelerine tek tek yolladı. Bundan sonra icra daireleri hiç bir şekilde ne aradı nede alacaklı rahatsız etti. Sizde reddi miras kararınızla birlikte icra dairesine tebligatı alınca 7 gün içinde itirazınızı sunmanız lazım sunduktan sonra alacaklıhiç bir şekilde sizi rahatsı edemez. Olaki rahatsızlık verici bir eylem yaptı mesela eve hacze gelme veya telefonla aranarak rahatsızlık ver ozaman alacaklıya kotu niyet nedeni ile dava açma hakkınız olduğunu unutmayınız.

0 0
1 yorum -

diğer 4 kardeşime evrak geldi fakat ben farklı şehirde yaşadığım için evrak henüz gelmedi. şuan hepsi işlemlerini yaptı. evrak gelmeden itiraz sunabilirmiyim ?

3 yıl g.torun

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,