Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Boşanma süreci - boşanma davası açma
0

Boşanma süreci - boşanma davası açma

merhaba. ismim ali
14 yıllık evliyiz.iki çocuğumuz var.biri 13 diğeri 7 yaşında. yaklaşık olarak 6 yıldan beri eşim le aynı evin içinde fakat ayrı yataklarda ve odalarda yatıyoruz.bu 6 yıllık süre içerisinde de hiç cinsel munasebet yapmadık.çok teklfde bulunmama rağmen hiç kabul etmiyor.eşimin ilk zamanlarda olduğu gibi isteksiz davranması ve daha sonraları da odalarımızı ayırmamızla bu iş artık çekilmez bi hayat almaya başladı.birbirimize olan sevgi saygı artık bitti.sabah işe gideriz o ayrı yerde çalışr. ben serbest çalışırım.para vs ile ilgili hiç sorunumuz yok.evlendikten sonra bir evimiz ve iki arabamız oldu.aracın biri kirada.var.diğerini ben kullanıyorum veya eşim ara sıra işe götürür.eşimin maaşını hiç bir zaman dokunmam. çok acil lazım olursa kısmen harçlık gibi isterim. market harcamalarını eşim yapar.bende yapaırm.işin özünde ev içindebirbirimize olan yakınlık tamamen yok olmuş durumda.bu bazen kavgaya ve hakaret düzeyinde tartışmalara neden oluyor.bu aradaki kızgınlık veya dargınlık konuşma veya dertleşme ile filan çözülmez artık. o istemiyorsa bende istemiyorum.6 yıldan beri cinsellik veya muhabbet vs kalmadı artık zorunlu olamdığı sürece konuşmuyoruz.akşamaları vaktimi mutfak da geçiririm.onlar diğer odada.... her gün böyleyiz.6 veya 7 yıldır.bir erkek olarak bu olay sabrın sonu ve dayanılmaz bir onur meselesi olmaya başladı.cinsel birsağlık sorunumuz yok.vücutsal bi ciddi rahatsızlığımız yok. arzu ve isteklerimizi pekala yerine getirebilriiz.evlibi erkek 6 - 7 yıldan peri porno filmi izleyerek geceleri vakit geçirmemeli....her sağlıklı insan gibi ilişki olmalı.
bu nedenden dolayı boşanma davası açarsam.. yasal işlem ve sürec nasıl devam eder.mahkeme cinsellik olayı için bir delil vs gibi bişey istermi..çocukların velayeti ve bakım vs gibi nafak durumları süreci nasıl olur.boşanma sürecini eşim itirazedebiilri..boşanma süreci gerçekleşirse edindiğimiz mal varlıkları paylaşımı nasıl olur.mahkeme süreci ne kadar sürer veya ifadelrimize göre nasıl bir sonuç cıkartırız.cevabınız için teşekkür ederim

3 yıl   alicarban   -  Diğer
0 0
3 yanıt - paylaş
0

Cinsel ilişkiden kaçınma sebebiyle karşı tarafın eğer haklı bir sebebi ya da sağlık problemi yoksa tazminat dahi isteme hakkınız vardır. İspat konusunda da mesajlaşma içeriği elde etmeye çalışabilirsiniz. Anlaşmalı değil de Çekişmeli boşanma olacaksa bir avukatla süreci yönetmeniz hak kaybı olmaması açısından önemlidir.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,