Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İlgisiz karımdan Boşanma
0

İlgisiz karımdan Boşanma

Merhaba
21 yillik evliyim ve nişanlilkktan beri devam eden uyumsuz iliskimizi sonlandirmak istiyorum. Çünkü 21 bir yildir, benie eş gibi değil de sadece arkadaş gibi yaşayan karımdan boşanmak istiyorum.
Eşim (karım) daima ilgisiz ve soğuk oldu bana. Yani hem sözlü hem de dokunsal olarak daima uzak bana. Kendisine hediye de alsam, güzel sözler de sòylesem, güzel vakitler de gecirsek duygusal geri dönüs qlqmqdım ondan. Cinsel ilişki talebkm %90 oraninda reddedilmiştir. Kendisinden beni özlediğini,sevdigini soyledigini de en son nezamandi hatirlamiyorum.
Cocuklar yokken de varken de , istememe rağmen sabah kahvaltı hazirlamadı, işe gitmek icin kalkmama hiç destek olmadı. 365 gunun 300 ünde hep bir yerleri ağrıdı, yorgundu, hastaydi.
Evlilikte tek yaptigi ev işleri ve cocuklara bakim. Aile geciminde hicbir maddi destegi olmadigi gibi manen beni hiç desteklemedi. Çunku sevgi dolu bir eş olmadıgi icin ben daima mutsuzdum , o ise ona döylememe ragmen ilgisizdi. Bir erkek olaeak ben cok zor yillar yqşadım. Resmen bekar hqyqtı yaşadım. Beni cok magdur etti.
Böyle bir evliligi sonlandirmak istiyorum. Bu durumda , bu kqdar ilgisiz olmadina ragmen boşanmada mal paylasimi, tazminat hakkı var midir? En az zararla nasıl bosanabilirim?
Tesekkurler

3 yıl   adil343434   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Sizin bir kusurunuz yoksa tazminat hakkı yoktur. Ancak mal paylaşımı söz konusu olacaktır elbette.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,