Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İş Tanımı Dışında İş Verilmesi Hk.
0

İş Tanımı Dışında İş Verilmesi Hk.

Merhaba;
X bir firmada Muhasebe departmanında çalışmaktayım 11 aydır ancak son 1 aydır muhasebe departmanı dışında her türlü işi bana yaptırıyorlar bulaşık yıkamak, yerlere paspas atmak, yemek hazırlamak, gelen misafir kişilere çay-kahve servisinde bulunmak, normalde 8 saat çalışma yapıyoruz ancak 1 aydır 12 saat çalışıyorum. Mobbing uyguluyorlar. Bu konuda dün iş sahibi ile görüşme sağladım ancak herhangi bir olumlu cevap alamadım ve gün içerisinde benden tüm muhasebe bilgilerini istediler ve konuşma tavırlarından anladığım kadarıyla iş çıkışı verecekler. İş çıkışı almam durumunda ne tür haklara sahip oluyorum?
Yardımcı olan Avukat arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iletişim bilgilerinizi paylaşım sağlarsanız arayarak daha detaylı bilgi almak isterim.

3 yıl   ademsari   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Mobbing haklı nedenle iş akdini fesih imkanı sağlar. Mobbinge uğradığınızı tanık, belge ve sair delillerle ispat edemeyecek durumdaysanız ses kaydı ispat açısından yeterlidir. 1 yılı doldurmadığınız için kıdem tazminatı alamayacağınızı düşünüyorum ama sizi işten çıkarmaları halinde iş güvencesinden yararlanmıyorsanız, iş sözleşmeniz belirsiz süreli ise ve işvereniniz iş sözleşmesini kötüniyetli olarak fesih etmişse kötü niyet tazminatı alabilirsiniz.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,