Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Yurt disindan bosanma davasi
0

Yurt disindan bosanma davasi

Yurt disindan, konsolosluktan, turkiyede bulunan bir avukata bir vekalet cikarirsam, anlasmali bosanma davasi acabilirmiyim? Evlilikten cocuk yok cocuk olmadigi icin nafaka tazminat da istemedigim icin bu sekilde bosanma olabiliyormus turkiyeye durusmaya katilmama gelmeme bile gerek yokmus bu dogrumu peki?

3 yıl   peri70   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
+1

Anlaşmalı boşanma davaları ne yazık ki avukata Vekalet verseniz dahi bizzat duruşmaya gelerek boşanmak istediğinizi açıkça beyan etmeniz gereken davalardır. Gelmediğiniz takdirde anlaşmalı boşanamazsınız. Bunun haricinde sorununuzu çözebilecek bir başka yol öngörüyorum fakat ücretsiz danışma yasağı kapsamına gireceği için buraya yazamıyorum. Lütfen konunun uzmanı bir avukattan hukuki danışmanlık alınız.

Sorunumu cozecek diger yol ne acaba cok merak ediyorum belki benim tek umuduk odur.keske onuda yazsaydiniz nasil hareket edecegimi bilmiyorum kafaya takmaktan piskolojim bozuldu iyice keske yardimci olsaydiniz o konuda da. Burada yani yurt disinda bir avukata danisacak maddi durumum yok zaten ailemin yanina geldim onlara yuk olmak istrmiyorum bu konuda maddi durumum olmadigi icin bu sekilde bilgilenip biseyler yapmaya calisiyorum kendimce. Karsi taraf bana zarar verecek sekilde cekismeli maddi ve manevi tazminat acmis bile yarin birgun tebligat gelir bana mahkemeden. Ozaman napicam ...Anlasmali bosanmayi kabul etmisti en son konustugumda eger ben nafaka tazminat talep etmezsem. Lutfen yardimci olun birsekilde

3 yıl Peri70

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,