Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Anneanneme ait ev
0

Anneanneme ait ev

Selamlar, anneanmemizin üstüne bir ev var o evde anneannemle beraber yaşıyoruz, anneannem bu beraber yaşadığımız evi çoğunlukla kışın, hastane işleri için ve bazen de bizleri görmek için gelip bu evi kullanıyor daha sonraları yazlık evine dönüyor. Bu beraber yaşadığımız evi sanırım anneanneme dayım almış ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Bizleri ve yaşlı ananemi evden atmakla, dava açıp elimizden almakla tehdit ediyor. Hani insan gibi söylese kira öderdik de onu da yapmıyor ananeme ve bize ananemin kendi evine kira ödetmeye ne hakkı var? direk tehdit ediyor hakaret ediyor huzurumuzu bozuyor ne yapmalıyız? Evi elimizden alabilir mi? Ayrıca bir karşı dava açabilir miyiz? Annemi, anneannemi çok korkutuyor ve üzüyor.

3 yıl   ali-ozen   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Hakaret tehdit vs olayları için dayınız hakkında şikayette bulunabilirsiniz. Evi dayınız almışsa bile şu anda tapusu anneannenize ait ise evle ilgili olarak size herhangi bir dava yöneltemez.

Tekrardan Selamlar, dayım kapının fotoğrafını çekmiş gitmiş komşularla konuşmuş rahatsız ediliyoruz yani. Tek korkum gidip anneannemi tehtid etmesi evi kendi üstüne almaya çalışması. Bu adama bir ders vermek istiyorum; Ben dayıma dava açabilir miyim? hem bizi rahatsız ettiği için hem anneannemi rahatsız ettiği için arıyor mesaj atıyor küfür ediyor berbat bir insan. Anneannem ise oğlumdur deyip bir şey yapmıyor ama ben karşılığını vermek istiyorum. Ankara'da yönlendirebileceğiniz bir avukat var mı acaba? ya da siz Ankara'da iseniz büronuza gelebilme şansım var mı?

2 yıl Ali ozen

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,