Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Avukat masrafi kime ait Istanbul anadolu yakasinda Avukat ariyorum
0

Avukat masrafi kime ait Istanbul anadolu yakasinda Avukat ariyorum

Merhaba arac satisindan Sonra bi sorun ile karsilastim karsi taraf hakli olmama ragmen tebligat gondermisler simdi Ben Avukat tutup onun davada yardimci olmasini istesem davayi kazandigimizda masraflari karsi taraf tan talep edebilecekmiyiz sucsuz iken Neden benim cebimdwn para ciksin ki ?

3 yıl   ruken   -  Diğer
0 0
3 yanıt - paylaş
0

“sucsuz iken Neden benim cebimdwn para ciksin ki ?” Cebinizden para çıkmadan, bir avukata ücret ödemeden suçsuzluğunuzu gerekli prosedürleri işleterek ortaya koyabiliyorsanız buyrun yapın, ne güzel cebinizden de para çıkmamış olur. Bunu yapabiliyor olsanız herhalde bu basit soruyu dahi buraya sormamış olurdunuz.

Yok yapamıyorsanız ücretini ödeyip avukatla anlaşırsınız. Karşı taraf ödesin diye bir şey yok. Kaldı ki öyle olsa bile avukat emek verip iş yapıp neden karşı taraftan zar zor tahsil etmek zorunda kalsın ki? Neden bununla uğraşsın? Avukatlık sonuç değil süreç işidir. Kazansanız da kaybetseniz de avukat ortaya bir iş koyar, ücretini de gayet güzel alır. Artık biraz bilinçlenin, bilmiyorsanız araştırın lütfen.

0 0
1 yorum -

Tamamda ben avukat beleşe iş yapsın demedim ki konuyu bence iyi okuyun anlayın benim anlatmak istediğim ben bu masrafları yaptıktan sonra tüm bu avukatlık ücretleri vb masrafları aracı bana satan kişiden talep edebilir miyim malum bana km düşürülmüş arac satmış bende başkasına satmışım bilmeden ve şimdi bana bunu satan kişi yüzünden ben sattığım kişilerle davalık oldum ve suçsuz olduğum halde benden belli miktarlar çıkacak bunlar havada mı kalsın sebep olan kişiden bunları talep etme hakkım yok mu

3 yıl Ruken

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,