Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İlamlı icra takibi için avukat arıyorum
0

İlamlı icra takibi için avukat arıyorum

Merhaba nafakayı icraya koymak istiyorum. Karşı tarafın emekli aylığı var. Avukatlık ücretini karşı taraftan alabilecek bir avukat benimle iletişime geçerse sevinirim. Teşekkürler

3 yıl   babylawyer   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
+1

Lütfen avukat meslektaşlarımdan bu şekilde ücretsiz iş görmesini istemeyin. Avukatın da harcadığı emek ve mesainin karşılığını alma hakkı var. Karşı taraf vekalet ücreti apayrı bir şey.

1 0
14 yorum -

Eğer biraz kendine güvenin, medeni cesaretin olsa, "BABYLAWYER" gibi saçma sapan bir rumuzla değil, açıkça isminle yazardın.

2 yıl avmyb

Sen daha avukat bile değilsin.

2 yıl avmyb

Boş olan ben değil sensin. Ayrıca, bu laflarınla sadece bana değil tüm meslektaşlarıma hakaret ediyorsun. Senin kanaatin önemli değil, sen daha Türkçe'yi bilmiyorsun. Biz mal mı sunuyoruz? Otur Türkçe'yi öğren. Burada onu bunu trollemeye çalışma. Artık senin bu seviyesiz tavrına cevap vermeyeceğim.

2 yıl avmyb

Yazık ya işsizlikten boş vaktinden dolayı nelerle uğraşıyorsun senin adına yine üzüldüm. Senin tarifenin ücret değil de fiyat olduğu kanaatinde olduğum için fiyat dedim. Hala da aynı fikirdeyim :)) kaç tane avukat TBB nin tarifesine göre tutar belirliyor bunu da sor kendine. Bu kafayla açlık sınırına gelirsin sen yapma bunu kendine. Sonra avukatlar neden işsiz neden aç diyorlar.

Seninle daha da tartışmak istemiyorum.

3 yıl avmyb

Ayrıca sen avukat da değilsin galiba. Sonra tecrübesiz olan ben oluyorum. Bilmeyen sensin.

3 yıl avmyb

Varsa öyle avukatlar git onlara o zaman. Doğrusu dediğin şey kanunsuz. Bilmiyorsun ama hala ısrar ediyorsun.

3 yıl avmyb

Tecrübesiz olan ben değil sensin. Salça olmaya çalışan da ben değil sensin. Mesele yetmemesi değil, sadece karşı vekalet ücreti ile iş görmenin ücretsiz iş görmek olduğunu bilmeyen sensin. Asıl ben böyle salça olmaya çalışan senin için üzülüyorum. Fiyat değil bir kere "ÜCRET" tarifesi arkadaşım, burada mal değil, hizmet sunuyoruz. Önce Türkçe'yi iyi öğren de gel. Sonra ücret tarifesini ben değil. TBB belirliyor.

3 yıl avmyb

Karşı vekalet ücreti sana yetmiyor olabilir ama sadece karşı vekalet ücretiyle davalara bakan avukatlar var. Tecrübesiz olabilirsin seni yargılamıyorum aksine bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Sana önerim salça olmak yerine fiyat tarifeni düşük tut biraz yoksa 10 sene sonra da seni bu sitelerde yardım etme bahanesiyle reklamını yapmaya çalışırken görür üzülürüm :)))

Söylediğin şeyin ücretsiz iş görmek olduğunu daha bilmiyorsun ve ben tecrübesiz oluyorum. Sadece karşı vekalet ücretini almak ücretini almak değildir, ilk önce bunu öğren de gel

3 yıl avmyb

Sen çok tecrübelisin galiba :()

3 yıl avmyb

Hayır yeni falan değilim. Karşı taraf vekalet ücreti ile, müvekkilinden alacağın akdi vekalet ücretinin farkını bilmeyen sensin. Böyle ücretsiz iş görmek zaten yasak, ücretsiz iş görmek çok istisnai hallerde Baroya bildirilir. Benim mesleki durumumu tayin etmek sana düşmez. Böyle iş gören çok varsa lütfen onlara gidip yaptırın o zaman

3 yıl avmyb

Hayır yeni falan değilim. Karşı taraf vekalet ücreti ile, müvekkilinden alacağın akdi vekalet ücretinin farkını bilmeyen sensin. Böyle ücretsiz iş görmek zaten yasak, ücretsiz iş görmek çok istisnai hallerde Baroya bildirilir. Benim mesleki durumumu tayin etmek sana düşmez.

3 yıl avmyb

Kimseden ücretsiz iş görmesini talep etmedim. Yaptığı emeğin karşılığını karşı taraftan alma fikrinde olan biri iletişime geçsin dedim. Sanırım meslekte yenisiniz bu yüzden tecrübesizliğinizi mazur görüp, avukatların bütün masraflarını karşı taraftan talep ettiği, müvekkilden ücret almadığı davalar fazlasıyla var. ✋????

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,