Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İşlemedigim bir sucu isledigimi soylemek
0

İşlemedigim bir sucu isledigimi soylemek

Selamlar. islemedigim bi sucu sosyal medya uzerinden kurgulayarak karsi tarafi işletmek amacli detayli bir sekilde islemisim gibi birine anlattim ve beni savciliga sikayet edicegini soyledi. Bu sucu islemedigimi kanitlayacak delilim yok ama bir suc islemedigim icin o sucu isledigimi kanitlayacak bir delilde yok. Sosyal medya uzerinden troll yapma amacli evet ben bu sucu isledim deyip anlattigim icin bu delil , itiraf vs sayilir mi? direkt olarak savcilik beni sucu kabul ettigim icin yargilar mi? olmayan bir suc yuzunden sirf yapmisim gibi davranip karsi tarafi isletmek icin bunu soyledigimden dolayi kesin sekilde sucu islemis olarak mi kabul edilirim? sirf ben yaptim dedigim icin savcilik bunu oyle mi kabul eder? magdur yok cunku oyle bir suc yok. birine ben boyle bir suc isledim demis olmam beni mahkemede sucu isleyip itiraf etmisim sucu kabullenmisim konumuna getirip ceza almama mi sebep olur? islemedigim , ggerceklesmeyen bir suc icin ceza almak istemiyorum. lutfen yardimci olabilir misiniz?

3 yıl   yardimlazim6688   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Merhaba, işlemediğiniz bir suçtan ceza almazsınız.

Ancak burada şu nokta da önemli; işlemediğiniz bir suçu işlemiş gibi karşı tarafa anlatırken amacınız neydi? Mesela ben bir katilim zamanında adam öldürmüşüm, diyorum. Amacım ne? Aslında seni de öldürürüm ayağını denk al demeye mi getiriyorum? Bu önemli. Bu şekilde bir şey varsa mesela tehdit suçu açısından olay değerlendirilebilir...

0 0
1 yorum -

yok hayir tehtit anlaminda degildi ve mesaj icerigindede oyle bir anlam yok. sikayet edildigimde bahsi gecen sucu islemedigimi kanitlayamam ama bir suc isledigime dair bir delilde yok cunku ortada isledigim bir suc yok kurgudan ibaret. sadece merak ettigim sey savcilik tarafindan itiraf ya da sucu kabullenme gibi gorulebilir mi bu islemedigim sucu isledigimi iddia etmek , delil olarak sayilir mi bu yazdigim seyler? yani savci bana sen kendi agzinla soylemissin bunlari deyip ceza verir mi ya da benden sucu islemedigime dair bi kanit falan ister mi?

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,