Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Demirbaş Arızası
0

Demirbaş Arızası

Merhaba. Yaklaşık 9 ay önce kiraladığım dairedeki kombi, geçen hafta arızalandı. 10 yılı aşkın yaşı olduğunu söyleyen tesisatçı normal olabileceğini filan söyledi. Benim bildiğim demirbaşların bakımı kontrat dahilinde bir kiracı var ise, kiracıya aittir. Yine bildiğim kadarıyla demirbaşların arıza masrafları ev sahibine aittir. Buna istinaden ev sahibine haber verdim masrafı söyledim. Ben geçen sene bakımını yaptım öyle teslim ettim filan fişman bir ton tantana yaptı. Ödemeyi kabul etmedi. Benim yasal olarak bir hakkım var ise, ne tür bir yol izlemem gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

2 yıl   bilecikli   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Kombideki arıza ne niteliktedir? Olağan bir bakım mahiyetinde mi yoksa esaslı bir arıza mı söz konusu?

0 0
2 yorum -

10 yıllık kombiymiş zaten. Gelen servis elemanı da normal bu tür arızalar çıkarması dedi. Bizde bu sebeple ev sahibine anlattık ama nafile.

Valla esaslı mı değil mi bilmiyorum hocam. Anakartı değiştirildi. Ateşleme yapmıyordu. Durup dururken oldu anlamadık. Ev sahibine anlattık. Ben geçen yıl yaptırdım bakımlarını, beni bağlamaz siz bozmuşsunuzdur vs vs diye carlayıp durdu. Ne yapacağımızı şaşırdık kış günü.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,