Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Üst komşunun çok ses yapması.
0

Üst komşunun çok ses yapması.

Merhaba. Üst katımızda oturan komşumuzun 3 çocuğu var. Çocuklar küçük olduğundan dolayı ister istemez sesler çıkıyor. Ama bu, çoğu zaman rahatsızlık verecek düzeyde oluyor. Sesleri yapan çocuk olduğundan dolayı alttan almaya çalışıyoruz yalnız alttan alınacak halide geçmeye başlıyor. Koşuşmlar, zıplamalar, mobilyaları çekiştirmeler vs vs. O atmosferde oturup ders çalışmak, kitap okumak, uzanıp dinlenmek imkansız. Hatta bizim 1 buçuk yaşındaki kızımız bile oyun oynarken çıkan seslerin şiddetinden oyununu kesip sesleri dinlemeye, gelen çocuk seslerine tepki vermeye başlıyor.

Durum genel olarak bu. Üst kat ile konuştum ama olayı ; Çocuktur bunlar, ne yapsa yeridir'e getirmeye, helallik dilemekten öteye geçirmediler. Böyle devam ederse Hukuki yoldan hakkımızı ararsak durum lehimizemi, aleyhimizemi işler?
Sağlıklı günler dilerim.

2 yıl   heamvivma   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
+1

Kabahatler Kanunu'nun 36. maddesine göre başkasının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişi idari para cezasına çarptırılabilir. Kolluk kuvvetlerine veya belediye zabıtalarına ihbarda bulunabilirsiniz.
Komşunuz bu şikayetinize rağmen gürültü yapmaya hala devam ediyor ise Sulh Hukuk Mahkemesine başvurarak gürültüye son verilmesi açısından hakimin müdahalesini talep edebilirsiniz. (Kat Mülkiyeti Kanunu Madde 33)

1 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,