Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Kadına siddet uygulayana velayet verilir mi
0

Kadına siddet uygulayana velayet verilir mi

İmam nikahli eşim hamileyken ve sonrasında defalarca şiddet uyguladı. Şuan ayrıyız ve ben şehir değiştirip ailemle beraber taşındım. 6 aylık oğlum var. Benden alacağını söylüyor. Velayet alabilir mi darp raporum da var. Ayrıca Norveçli sevgilisi telefonla bana küfür ediyor ve WhatsApp da resimlerimi paylaşıyor. Onun için de dava açabilir miyim kayıtlarını ekran resmi olarak aldım. Şuan tehdit küfür ve hakaret mesajları da elimde duruyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

2 yıl   ozlemalaz   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Çocuğun velayet durumu tayin edilirken çocuğun üstün yararı göz önünde tutulur. Çocuğun üstün yararı velayetin anneye verilmesini gerektiriyorsa velayet anneye verilir. Çocuğun üstün yararı velayetin babaya verilmesini gerektiriyorsa velayet babaya verilir.
Size karşı defalarca şiddet uygulanması ve bunun sonucunda darp raporu almanız boşanma davasında karşı taraf için kusur oluşturur.
Size karşı yapılan hakaret, hakaret suçunu oluşturur. Ekran görüntüleri ile savcılığa şikayette bulunabileceğiniz gibi, manevi tazminat talep etmeniz de mümkündür.
Yine tehdit ediliyorsanız, savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,