Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Sevgili ile fotoğraf
0

Sevgili ile fotoğraf

Merhaba ben yıllar önce o anki sevgilim ile birkaç fotoğraf çekilmiştim. Fotoğraf böyle bahçe gibi biryerde üstümüz başımız giyinik ama öpüştüğümüz bir resim. Yani sevgilimle öpüşürken fotoğraf çekmiştim ve o fotoğrafı sadece erkek arkadaşıma göndermiştim. O fotoğraf hala varmı bilmiyorum eğer ilerde çıkarsa ve ben o an devlet memuruysam o fotoğraf yüzünden memurluktan atılır mıyım? Böyle bahçe gibi biyerdeyiz ve öpüşmüştük ve onda birkaç fotoğrafım daha var ama tüm fotoğraflarda giyiniğim üstüm başımda kıyafet var nude yok ama kıyafetler kısa bacaklarım görünüyor ve askılı giyinmiştim. Hay ellerim kırılaydı da yapmasaydım öyle birşeyi şuan çok pişmanım ve ilerde bu bana zarar verir mi yada ilerideki evleneceğim kişi bana zarar verir mi?

2 yıl   ilgin   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Kanunen bir zarar gelmez, memur da olursunuz gönlünüzü ferah tutun ama ileride evleneceğiz kişi konusunu bilemem bin türlü insan var. Size zarar vermeyecek bir insanla evlenmeye gayret edin elbette.

0 0
2 yorum -

Teşekkür ederim. İleride evleneceğim kişiyi doğru seçmek istiyorum Allah bana hayırlısını çıkarsın inşallah bana ve hepimize iyi insanlar denk gelsin inşallah.

2 yıl Ilgın

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,