Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Papara altında dolandırıcılık
0

Papara altında dolandırıcılık

Merhaba, 27 yaşında öğrenciyim ve ek iş arayışı içerisindeydim işin olsun uygulamasındaki anket doldurarak para kazanabileceğimi iddia eden bir yere başvuru yaptım. daha sonrasında instagram ile iletişime geçerek iş hakkında bilgi aldım. Adımı, soyadımı, T.C kimlik numarası ve IBAN adresi bilgilerimi istedi ve verdiği iban adresine 5tl göndermemi talep etti ayrıca açıklama kısmına başvuru numaram olduğunu iddia ettiği 10 haneli bir kod girmemi istedi daha sonrasında geri dönüş alamadım. Bu olaylar 1 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti geçenlerde internette denk geldiğim buna benzer bir olay ile karşılaştım adımıza papara üzerinden hesap açabileceklerini ve bu hesap üzerinden kara para aklayabileceklerini öğrendim. Gönderdiğim dekont da alıcı isminde Papara yazmaktaydı daha sonrasında 11 Nisan 2022'de durumdan şüphelenerek papara ile iletişime geçtim ve adıma açılmış olan hesap varsa hemen kapatılmasını istedim ve hesabı kapattırdım. Ardından cimer üzerinden şikayette bulundum ve sonrasında mesaj kayıtları ile emniyet birimlerine ifade verdim.
Elimde bulunan ve emniyet ile paylaştığım mesaj kayıtları delil olarak kabul edilir mi? Daha sonrasında bu sebepten kaynaklı hakkımda oluşacak bir olumsuz durumda suçsuz olduğumu ispat edebilir miyim?

2 yıl   worldfb   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Papara hesabı açılmış büyük ihtimal hesabınızda dolandırıcılık yada yasadışı bahis parası geçirdiler sizi ifadeye çağırabilirler.Yazışmaları silmeyin ama büyük ihtimal numarada suriyeli şahıslar uzerine açılmıştır.Çok fazla mağduriyet var bekleyin ne çıkacağı belli olmaz

0 0
1 yorum -

Sonuç ne oldu acaba yapan kişi yakalandı mı aynı şey benimde başıma geldi

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,