Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Yeni iktisap sebebiyle tahliye ihtarnamesi
0

Yeni iktisap sebebiyle tahliye ihtarnamesi

Aydın il merkezinde bulunan bir taşınmazı bir daireyi 24.05.2022 tarihinde satın aldım. İçinde kiracı bulunuyordu. Her ne kadar evi görmeye gittiğimizde de sonrasında çıkacaklarını beyan etmelerine rağmen daha boşaltmadılar. Benim bu evden başka hiç bir yerde başka taşınmazım dairem vs. Yoktur. Ev 2009 yapımıdır. Yapıldığından beri bu kiraci orurmaktadır. 15.04.2009 dan beri 12 yıl dan fazla süredir. Şimdi bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir şekilde ihtarname yazmalıyım
Teşekkürler

2 yıl   karvayo   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Merhaba, devir tarihinden itibaren 1 ay içerisinde ihtarnamenin gönderilmesi gerekmektedir. 10 gün içerisinde ihtarnamenin gönderilmesi gerekiyor. Ayrıca, sözleşme tarihine göre sözleşme döneminin bitiminden en az 3 ay önce ihtarname çekerek tahliye talep etme hakkınız da mevcut. 05455788853 numaralı telefondan tarafıma ulaşırsanız uygun olan gerekçeyle ihtarnameyi hazırlayabilirim.
Av. Efecan Çevik

0 0
1 yorum -

Adli yardım bürosuna giderek avukata ücretsiz danışmak mümkün mü? Davayı kaybeden kiracı adli yardım alıyorsa masraf ve giderlerin hazineden karşılanmasına ne durumda hükmedilir? Karşı vekalet ücreti hazineden karşılanır mı?

2 yıl Ashghf

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,