Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Müteahhitin Sözleşmeyi Tek Taraflı Feshetmesi
0

Müteahhitin Sözleşmeyi Tek Taraflı Feshetmesi

Temelden 100 bin ödeyerek girdiğim evin teslimine 2 ay kala müteahhit Parayı iki katına yakın bir miktar ödeyerek sözleşmeyi tek taraflı feshetti. (Evin değerinin artması sebebi ile zarar ettiğini söyleyerek)
Sözleşmede yer alan 10 ay 10 bin maddesini eklediler ancak "sen ödeyebildiğin kadar ödersin" deyip 7 ay boyunca toplam 30 bin tl daha ödedim. 7. ay geldiğinde ise "eksik ödeme yaptın biz sözleşmeyi feshedeceğiz" demeleri sebebi ile (yazılı bir ihtar yok) (7 ay boyunca gönderilen dekontlara itiraz yok) toplam 50 bin daha ödeyerek toplam 180 bin ödemiş oldum. Ancak 50 bin tl'yi (Satış bedelinin tamamı ödenmediği gerekçesi ile iade ettiler. Sözleşmede yer alan yükümlülüklerini yerine getirmeden evin bir çok eksiği varken tamamını ödemem için baskı yaptılar. Ödemediğim için ise sözleşmeyi noter huzurunda feshedip tarafıma göndermişler. (Fesih belgesi henüz elime ulaşmadı).

Bu konu ile ilgili dava yoluna gitsem kazanma ihtimalim nedir.

Müteahhitin Sözleşmeyi Tek Taraflı Feshetmesi
2 yıl   emrecagman   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Yukarıda yüklediğim sözleşme haricinde başka bir evrak yok. Noter aracılığı ile gönderilen fesih ihbarnamesi tarafıma henüz ulaşmadı.

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,