Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Telegramdan beni bulabilirler mi?
0

Telegramdan beni bulabilirler mi?

Hocam merhabalar. Bundan 45 gün önce telegramdan biri ile fena tartıştık sonra birbirimize hakaret ettik ve bana dedi seni mahkemeye verecem mahkemeye verip beni bulabilirler mi? (Not:Telegramda numaram gizli, fotoğraf yok, ismimde yazmıyor.)

2 yıl   Anonim165726489270   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
+1

Gizlilik politikasında okuyabilirsiniz.Terör suçlusu değilsen paylaşmıyoruz demek oluyor

5.2. Emniyet ve güvenlik
Telegram, kötüye kullanım ve Hizmet Şartları ihlallerine karşı denetlememiz gereken büyük toplulukları destekliyor. Telegram ayrıca 400 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir ve bu da onu spam gönderenler için kazançlı bir hedef haline getirir. Hesabınızın güvenliğini artırmak ve ayrıca spam , kötüye kullanım ve Hizmet Şartlarımızın diğer ihlallerini önlemek için IP adresiniz, kullandığınız cihazlar ve Telegram uygulamaları, kullanıcı adı değişiklikleri geçmişi gibi meta verileri toplayabiliriz. vb. Toplanırsa, bu üst veriler en fazla 12 ay saklanabilir.

8.3. Kolluk kuvvetleri
Telegram, terör zanlısı olduğunuzu doğrulayan bir mahkeme kararı alırsa, IP adresinizi ve telefon numaranızı ilgili makamlara ifşa edebiliriz. Şimdiye kadar bu hiç olmadı. Bunu yaptığında, bunu şu adreste yayınlanan altı aylık bir şeffaflık raporuna dahil edeceğiz:https://t.me/transparency .

1 0
1 yorum -

Tmm çok tşk ederim.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,