Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
ÖRNEK: PARDON FİLMİ GİBİ... Karakol polis memur arkadaşlarının hatası yüzünden ifadeye çağırıldım.
+1

ÖRNEK: PARDON FİLMİ GİBİ... Karakol polis memur arkadaşlarının hatası yüzünden ifadeye çağırıldım.

Tarih 04.07.2022 tarihinde saat 16:15'de mahallemizin karakoluna ait cep numarasından aradılar.
Polis memuru "yarın sabah 08:00-16:00 arası karakola ifadeye gelmen gerekiyor"dedi.
Ben "konu yada konu içeriği nedir" dedim.
Polis memuru "buraya geldiğinde öğrenirsin" dedi.
Fazla uzatmadan görüşmeyi sonlandırdık. Ben yinede cep numarası olduğu için arkadaş şakasıdır diye teyit amaçlı karakolu aradım.
Bir bayan polis memuru ile görüştüm. Aynı şeyleri bayan polis memuruda tekrar etti.
Herhangi bir kavgaya şahitliğim yok yada herhangi bir sorunum yok. Bir anda moralim bozuldu. Piskolojik çöküverdim. İş yerindeydim o vakit. Atölye şefime durumu izah edip yarın için izin istedim. Akşam oldu eve geldim birşeyler yiyemedim. Sabaha kadar korkudan gözüme uyku girmedi. Uyuyamadım. Tamamen piskolojik kendimi kaybettim.
Sabah oldu. Biraderim ile buluştum. Karakola gittik. Suç ve suç araştırma büro amirliğine gitmem gerektiği söylendi. Karakolda bu odayı buldum. Kapıyı tıkladım ismimi söyledim, polis memuru arkadaş buyur şöyle geç otur dedi. Oturur oturmaz, ben "konu nedir" diye sordum.
Polis memuru "bir şahıs kayıp ettiği ve kayıp ilan verdiği bir cep telefonunu, marka Samsung j7 prime, sen bulmuşsun ve bunu cep telefoncuya bu ay satmışsın" dedi.
Ben "bir yanlışlık var, ben o telefonu 2.5 yıla yakın kullandım ve geçen sene 2021'de hangi ay olduğunu bilmiyorum ama bir cep telefoncuya satmıştım, cep telefoncu arakadaş kimlik fotokopimin altına imzalı IMEI no yazılı tarihi atılı bir kağıt düzenledi, benden telefonu satın aldı" dedim.
Polis memuru" yanlışın var kardeşim benim, bak bu cep telefonun sahibi 6. ay 2022de telefonu kaybetmiş sen bu telefonu 7. ay 2022de bulup kimlik fotokopin ile satmışsın" dedi ve benim o 2021 yılı 7. Ayda sattığım telefonumun, cep telefoncunun düzenlediği benim kimlik fotokopimli imzalı tarih yazılı A4 kağıdını çıkardı ve bana gösterdi. Ben kağıdı elime aldım. Tarih benim yazdığım şekilde 7. Ay 2021 şeklinde yazıyordu ve bu tarihi polis memuru arkadaşa göstererek, ben" bak abi gördünmü, şuanda bu telefonu kayıp eden arkadaş ile her hangi bir alakam ilgim yok. Burda sizin hatanız var. Siz 2022 7. Aydan bahsediyorsunuz, benim cep telefoncuya sattğımda düzenlenen kağıdı görüyorsun 2021 7. Ay tarihli" dedim.
Polis memuru "evet yanlışlık yapmışlar, bu durum ve konunun senle alakası yok" deyip "kusura bakma, ben şimdi bir tutanak yazıp göndermem gerekiyor sen gidebilirsin" dedi. Arkama bakmadan karakoldan çıktım.
Bu konuda ne yapabilirim. Nasıl bir tazminat davası açabilirim. Hem iş saatimden oldum. Hemde mazotun fiyatı belli. Bir çok fuzili mazot yaktım. Hadi hepsini geçin inanın hiç uyuyamadım. Çünkü karakol ile yada kavga gürültü ile hiç işim olmadı şok şükür, resmen piskolojim çöktü. Yardımcı olmak yada mahkeme açalım diyen avukat Arkadaş arıyorum. Teşekkür ederim okuyup yorum yapıp ilgi gösteren avukat arkadaşlara.
TEŞEKKÜRLER...

2 yıl   kafkef   -  Diğer
1 0
3 yanıt - paylaş
+1

Ne tazminatı açacaksın ifadeni almışlar gitmesen zorla getirirlerdi ki kusura bakma senlik durum yok demiş.Millet neler yaşıyor sen 1 gün uyuyamamışsın dert ettiğin şeye bak.Var sayalım verdin mahkemeye ne kaymakam soruşturma açılmasına izin verir ne vali durduk yere başın belaya girer

1 0
2 yorum -

Kendine güvenen nedir dostum parasını verirsin idare hukuku avukatı 3binden başlar ödersin yerine takip eder.Sonuç çıkmayacaktır hiçbir şekilde paranda boşa gider.Devlet meselelik bişi yok gidip avukata danışsan 500 liranı alır danışma ücreti olarak.Bide bu ülkede uğrayacağın en son yer adliyeler olsun duruşmaya gitmezsin tam işinin anında yakalama çıkarırlar seni zorla götürürler.Dertsiz başına ne dert açıyorsun

2 yıl mutlu25

Gardaşım sendeki zekanın aynısını benim zekada düşündü, ama bil hassa burda belki kendine güvenen bir avukat çıkarmı ki diye yazdım ki, yazımı okuyan okuyana ve herkesde bu senin yazdığın gibi içinden konuşup geçiyordur. inanki böyle oluyordur. benim durduk yere başımı belaya sokcak derdimde yok zaten ki güvenen bir avukatta yokmuş hani. Amacım belliydi ki, ben her avukattan bir adım öndeyim deyipte bir avukat bile yorum yapmadı. mesele devlet meselesi oldu resmen.

2 yıl KaFKeF

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,