Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Tebligat gönderemiyorum.
0

Tebligat gönderemiyorum.

Merhaba tebliğat ile ilgili bir soru soracaktım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yeni satın aldığım dairede bir kişi oturuyor ne kira ödemesi yaptı bu zamana kadar ne taşınıyor. evin içindeki kişi memur ile tespit edildi. icradan tahliye emri gönderiyorum. o an evde bulunmadığı için alamıyor muhtarlığa bırakılmıyor icra dairesine geri gönderiliyor sonra mernis adresine yolluyorum mernis adres bilgilerini sildirmiş mernis kaydı bulunamıyor. bu kişiye nasıl tebliğat yollayabiliriz.

2 yıl   lilikan   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Merhabalar,

Bilinen adrese yapılan tebligatın iade olması akabinde mernis adresine yapılan tebligat da iade olmuş ise Tebligat Kanunu'nun 21/2. maddesine göre tebligat yapabilirsiniz. Bu durumda tebligat evrakı kapıya yapıştırılarak muhtara haber verilecek, tebligat yapılmış sayılacaktır. Kabul edilmez ise geriye kalan tek çözüm ilanen tebligat yapmak olacaktır.

Ayriyeten 5490 sayılı kanunun 67. maddesine göre Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak veya sürecin yürütülmesi için info@pektas.av.tr mail adresinden, www.pektas.av.tr adresi üzerinden veya web sitemizde belirtilen telefon numaralarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

0 0
1 yorum -

21/2 zaten mernis adresi demek değil mi? tebligat gelecek diye kaydını sildiriyor. mernis adresi bulunamıyor. adres kayıt sisteminde kaydı yok.

2 yıl lilikan

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,