Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Mercedes A180 W176 2012 elektrik sistemi yandı acil yardım !
0

Mercedes A180 W176 2012 elektrik sistemi yandı acil yardım !

Merhaba ,Mercedes A 180, 2012 model aracımı 3 ay önce 128.000 km de aldım.Benden önceki sahibi 40.000 km civarında almış yaklaşık 90.000 km kullanmış. Arabam otoparkta park halindeyken ve kontak kapalıyken ön göğüslük sol tarafı komple yandı. Aküde, motor kısmında ve sigorta panelinde hiçbir şey yok.

Aracı alırken ekspertiz yaptırdım ve araçta hiçbir problem çıkmadı. Kazası gözükmedi. Benden önceki sahibinde direksiyon açı sensörü arızası çıkmış ve onarım yapılmış. Bu konu ile ilgisi var mıdır bilemiyorum.. Otoparkta arabam park halindeyken kamera görüntüleri mevcut. Herhangi bir dış müdahale söz konusu değil , ben de kullanırken herhangi bir işlem yaptırmadım. (Kaskom yoktu ne yazık ki)

Şimdi sormak istediğim şu ;

1- Araç otoparkta park halindeyken ve kontak kapalıyken yanma ne şekilde meydana gelir?

2- Daha önce böyle birşey başına gelen ve hasar tespit davası açarak sonuca ulaşmış birileri var mı ?

3-Bilirkişi bu durumun marka kaynaklı mı yoksa benden önceki sahibinin yaptırdığı bir şeyden kaynaklı olduğunu söyleyebilir mi?

Hasar tespit davası açıp , bilirkişi eşliğinde araca ne olduğunu öğrenmeyi düşünüyorum . Marka kaynaklı ise markaya, benden önceki sahibi ile ilgili bir problem ise ‘gizli ayıp’ olarak benden önceki sahibine dava açmayı planlıyorum.

1 yıl   bhb085   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Merhabalar,
Delil tespit davası açılarak araçta meydana gelen hasarın nedeni, hasarlı parçaların tutarı, onarım ve işçilik giderleri, aracı kullanamamadan kaynaklı mahrumiyet bedeli tespit ettirilebilir. Araçta kontak kapalıyken meydana gelen yangının sebebi uzman bilirkişilerce saptanacaktır. Bu yangının sebebine göre aracı satın aldığınız kişiye, ekspertiz firmasına ya da mercedes firmasına dava açılarak zararınızın tazmini mümkündür. Tarafıma ulaşmanız halinde size konuyla ilgili daha detaylı bilgi verebilirim. Dilerseniz delil tespiti davası ve akabinde açılacak maddi tazminat davası süreçlerini avukatınız olarak yürütebilirim. 05332817168 nolu irtibat hattımdan benimle iletişime geçebilirsiniz.
Av. Kübra Elbirler

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,