Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Jigolo ve arkadaşlık sitesi dolandırıcılığı hakkında
0

Jigolo ve arkadaşlık sitesi dolandırıcılığı hakkında

Merhaba,
Bugün mobil cep telefonumdan tarafıma bir jigolo ve arkadaşlık sitesine üye olduğum bu sebeple bilgi verilmek üzere arandığım bildirildi. Ben böyle bir üyelik başvuru yapmadığımı herhangi bir sms onayı vermediğimi söyledim. Telefondaki bayan telefondan doğrulama kodu ile kayıt olunduğunu, doğrulama kodu onaylandığında, kendi sözleşmelerinin yürürlüğe girdiğini ve üyelik istemediğim için sözleşme iptali nedeniyle tarafıma mahkeme tebligatı geleceğini ve mahkemeye verileceğimi bildirdi. Konuşmayı sonlandırdıktan sonra kardeşimin bu kayıt işlemini yaptığını ve kendi numarası adına kayıtlı olmadığı için benim numaram ile kayıt olup benim telefonumdan onay verdiğini bildirdi.
Numarayı tekrar aradığımda ise üyelik iptal işleminin başlatıldığını bu sebeple cayma bedeli ve mahkeme avukatlık ücretleriyle beraber tarafıma dava açılacağını bildirdi.
Sormak istediğim ; Kardeşime web sitesi üzerinden kayıt olurken sözleşmeyle alakalı bilgi verilmediği halde benden böyle bir para talep edilebilir mi ?

Değerli bilgilerini rica ederim.

2 yıl   akarb0i   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Tıpa tıp hemde virgülüne kadar aynı durumdayım 1ay geçti bisi yok ama hala endişeliyim özeldende yazdım sana ne kadarlık bir sozlesmeymis anlamadimki böyle olma durumu varmış bende araştırdım ama kanıtlamak için ekran videosu felan aldım sozlesme vs herhangi bilgilendirme yok diye sizede ozelden yazdım bakabilirmisiniz

0 0
0 yorum -

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,