Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
İcra Dosyası Hakkında Bilgi
0

İcra Dosyası Hakkında Bilgi

İcra dairesinde ki bir dosyada belirttiğimiz adrese tebligat istedik ve tebligat yapılamadı iade geldi. Biz de o arada sistemden gördüğümüz adrese tebligat istedik. Sonrasında ilk gönderdiğimiz tebligatın aslında muhtara teslim edildiğini öğrendik. 1 hafta doldu ve itiraz edilmedi. 2. tebligat daha teslim edilmedi. Kesinleştirme talep ettik icra dairesi reddetti. Ne yapmamız lazım ?

1 yıl   heaven95   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

İlk tebligat direk muhtara bırakıldığı için usulsüz tebligdir. Haliyle tebligat usulsüz olduğundan kesinleşme talebiniz icra dairesince reddedilmistir.
İkinci tebligat usulüne uygun tebliğ edilirse itiraz süresi bu tebliğden itibaren başlayacaktir.

0 0
2 yorum -

Pekçok kere tebliğ usulsüzlüğunden dava kurtardım. TK 21'in şartlarına çok ehemmiyet gösterilir. TK 21'e göre yapılan tebliğin usule uygun sayılması için kapiya kagit yapıştırılacak, birilerine haber verilecek. İmzadan imtina mümkün fakat isimden imtina mümkün değil, tebligatin geldiği kime haber verildi ise onun ismi mazbataya yazılacak vs vs İcra müdürlüğünün talebi kabul etmemesi çok normaldir zira hataen kabul etse ve icra takibi kesinlesmis olsaydı dahi borclu ileride usulsüz tebliğe dayanarak menfi tespit acabilirdi.

Direk muhtara bırakılmadı aslında. TK21 e göre bırakıldı muhtara. KYK Yurdu diğer adres olarak gözükmekte malumunuz.

1 yıl Heaven95

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,