Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Burun Kırma cezası
0

Burun Kırma cezası

Eşim 7 ay önce burnumu tartışma sırasında kırdı anında hastaneye gittim acil müdahale yapıldı ve darp raporuyla emniyete ifade vermeye gittim birkaç ay sonra bir kez daha ifade verdik o arada barıştık şimdi mahkeme için tebligat geleceği bilgisini verdi karakol ayrıca eşim polis memuru bunun cezası ne olur

8 ay   muhteremdinc   -  Diğer
0 0
2 yanıt - paylaş
0

Aile içi şiddet olaylarında kamu davası açılması şikayete bağlı değildir. Bu sebeple de savcılık veya polis tarafından resen soruşturulur ve kovuşturması da resen yapılır. Yine aile içi şiddet davalarında şikayet olsa ve şikayetten vazgeçilse dahi bu durum kamu davasını düşürmez.

Burun kırma olayı basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek ölçüdeyse (ki bir kırıktan söz ediyoruz mutlaka öyledir) bunun cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapistir.

Kasten işlenen bir suçtan 1 yıl veya daha fazla hapis cezasının memuriyet görevi sırasında işlenmesi halinde, kişinin memuriyet görevi sona erer.

Eşiniz iyi bir avukat tutsun kendine aksi takdirde memuriyetten olacak. Siz de barışmışsınız ama evlilikte şiddete yer yoktur tekrar bi düşünün kararınızı.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,