Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
THK lehte kararına rağmen firmanın iade ürünün parasını geri ödememesi
0

THK lehte kararına rağmen firmanın iade ürünün parasını geri ödememesi

Alınan kusurlu ürün firmaya inceleme için verilmiş, inceleme sonucunda açıklama yapılmadan ürün tarafıma iade edilmiştir. Daha sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne durum intikal ettirilmiş, aylar sonra THK, firmanın ürün ücretini tarafıma iadeye karar vermiştir. Ancak karar tarihinden (ve yaklaşık tebligatın tarafıma ulaşmasının üzerinden) 15 gün geçmesine ve firmadan doğrudan paramı talep etmeme rağmen, firma sessiz kalmayı tercih etmiştir.

1. Paramın firmada aylarca beklemesi neticesinde zarara uğradım. Giden zaman ve emek bir yana. Bunu tazmin etmenin bir yolu var mı?
2. Yapılan densizliğin bedelini az da olsa firmaya ödetmek istiyorum (avukat giderleri, icra giderleri vs) bunun bir yolu var mı?
3. Şu aşamada ne tavsiye edersiniz?

5 ay   timucin-pusat   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Tüketici hakem heyeti kararını icraya koymadiniz mi

0 0
2 yorum -

son ana kadar bekleyip az önce ödeme yaptılar. yoksa oluyor mu bilmiyorum ama bir avukat aracılığyla icra işlemini başlatmak istemiştim. neyse zeynep hanım ilginize teşekkür ederim. ekşi sözlük konu linkini de buraya bırakıyorum ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen olursa diye: https://eksisozluk1923.com/entry/159245411

yok henüz değil. 15 günlük süre bugün doldu.

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,