Bu sitenin tüm hakları Andis Hukuk'a aittir.

Andis Hukuk & Danışmanlık İstanbul Ofisi (0212) 571 19 31
https://g.co/kgs/9FKrPBN
https://andishukuk.com/
Mal ve ziynet davası
0

Mal ve ziynet davası

Bu davalar ayrı ayrı mı açılır eğer ziynetler ile mal alınmışsa sadece mal davası mı açılır ve erkek tarafı mal ve ziynet davası açabilir m ayrıca bu davalar için boşanmasının kesinleşmesi beklenir??

3 ay   paradoks   -  Diğer
0 0
1 yanıt - paylaş
0

Boşanma davasının kesinleşmesine gerek yoktur. Erkek tarafa ait bir mal varsa o da dava açabilir. Ama ziynet eşyaları bayana ait eşyalardır.

0 0
1 yorum -

Ortada bi ziynet eşyası kalmadı hepsini aldı elimde aldığına dair kesin deliller var ancak aldığı altınların bi kısmını bozdurdu araba aldı boşanma davasından önce be o arabanın yarısını benim üzerime yaptı ben boşanmanın ve kadınla mal altın davamın bi an önce bitmesini istiyorum ve alron fiyatları yükselmeden artık bozdurup da aldığı arabayı mı ona geri verirler yoksa arabayı satttırıp altın mı aldırırlar billmiyorum ancak altın fiyatlarındaha çok artmadan arabanın fiyatı da düşmeden bu davaların açılmasını kendim için değil yakamdan düşsünler bi an önce diye açöak istiyorum mümkün mü ben araba ya da altın istemiyorum bı davaları kaddına teslim ermek için açacam zaten yani bu konuda ne yapabilirim??

Özel bir yorumu görüntülüyorsunuz, tümünü görüntüleyin.

Avukatlara soru sormak için,